Slim handelen met Frank Energie en de juiste thuisbatterij van Accuselect

Welkom bij Accuselect: wij zijn toonaangevend expert op het gebied van thuisbatterijen in Nederland. Bij ons krijg je met de juiste thuisbatterij voor jou slimme controle en grip over je energie. Bij Accuselect streven we naar het versnellen van de energietransitie, op een menselijke manier. Dit begint met advies en eindigt met een thuisbatterij bij jou thuis, vakkundig geïnstalleerd. En wij streven ernaar om dit hele proces zo zorgeloos mogelijk te maken. Het hele traject is namelijk bij ons in eigen beheer. Wel zo duidelijk.

Slimme controle over je energie begint hier. Je doet het met de thuisbatterijen van Accuselect.
Geen maandelijkse kosten
Gratis btw teruggave aanvraag bij De Centrale
Onafhankelijk van energieleverancier

Plan een telefonisch gesprek voor persoonlijk advies.

Tijdens een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek met een van onze thuisbatterijadviseurs, verkennen we in slechts 20 minuten hoe een thuisbatterij jou kan helpen. We bekijken je energieverbruik, mogelijke energieopwekking en jouw specifieke woonsituatie om gericht advies te geven over het beste type en gebruik van een thuisbatterij. Stel gerust al uw vragen over thuisbatterijen - wij staan klaar om u te helpen en de voordelen helder te maken voor uw situatie!

De juiste thuisbatterij voor jou in 3 simpele stappen.

Wat zeggen klanten over ons?

Thuisbatterij beoordeling installatie

Waardevolle investering thuisbatterij installatie

Duidelijke en goede voorbespreking en voorbereiding. De mensen van AccuSelect weten waar ze het over hebben. Heldere prijsopgave en de uitvoering door de AccuSelect installateur was erg netjes. Fijn om zo samen te werken.

Thuisbatterij beoordeling installatie

Goede pre- en aftersale services, daar gaat het ook om!

Goede pre- en aftersale services, dat is net zo belangrijk als de hardware. Tijd en moeite worden niet gespaard totdat alle vragen zijn opgelost en de installatie werkt zoals bedoeld. Ik ben een tevreden klant nu en zal zeker op accuselect terugvallen bij eventueel komende vragen. Lijkt wel dat ik er "wat vrienden" erbij gekregen heb die snappen wat energietransitie betekent.

Thuisbatterij beoordeling installatie

Gewoon goed werk

Vanaf het eerste verzoek om informatie tot aan de installatie een plezierig traject doorlopen. Na goed doorvragen door Accuselect wat de behoeften zijn, een daarop gebaseerd gedegen advies gekregen. Prettig ook dat voor installatie er eerst een schouwing plaats vindt, zodat ook bij de daadwerkelijke installatie er geen verrassingen zijn. Na installatie het huis weer keurig achter gelaten met een goedwerkende installatie.

Thuisbatterij beoordeling installatie

Dik tevreden

De Accuselect website is overzichtelijk, de informatie nuttig. Vragen via een contactformulier worden beantwoord. Een (telefonisch) adviesgesprek is snel aangevraagd. Aan de hand van je thuissituatie wordt een technisch voorstel gedaan met een goed onderbouwde offerte (de monteur komt van tevoren langs om het montagewerk en de kosten daarvan in te schatten). Levering, montage tot en met afwerking keurig gegaan Lees meer

Thuisbatterij beoordeling installatie

Méér dan tevreden over AccuSelect

Meer dan tevreden over AccuSelect. Het hele proces van het eerste contact tot en met de installatie en de facturering was buitengewoon vriendelijk, transparant en professioneel... Lees meer

Thuisbatterij beoordeling installatie

Goede Service

Goede service, installatie wordt goed voorbereid, kabels netjes weggewerkt, accusysteem werkt volgens de bedoeling.


Thuisbatterij beoordeling installatie

Goede ervaring met accuselect bij keuze…

Goede ervaring met accuselect bij keuze voor een thuisaccu. Voortraject en installatie goed en prettig verlopen. Begeleiding bij keuze voor type en inhoud was goed en professioneel… heel tevreden met het resultaat 👍.


Thuisbatterij beoordeling installatie

Goede bereikbaarheid en communicatie.

Goede bereikbaarheid en communicatie. Goede service, men denkt met je mee.


Thuisbatterij beoordeling installatie

Zeer behulpzaam in het zoeken naar de juist oplossing

Na lang overleg en verschillende mogelijkheden ben ik tot een mooie geïnstalleerde thuisbatterij gekomen. (20kWh). Qua aan mijn wensen voldoen scoort dit bedrijf een 10+. Ik heb het support van dit bedrijf als zeer goed ervaren, had geen ander in mijn situatie gewild. Vragen, mogelijkheden en wensen die ik heb gesteld zijn zeer snel beantwoord, c.q. opgelost. Indien ik in de toekomst wil uitbreiden, upgraden of een nieuw project start zullen ze de eerste zijn die ik contact. Bedankt Accuselect voor het mooie resultaat, ik ga voortaan energieker door het leven, bovenal ben ik zeer tevreden met het resultaat.


Thuisbatterij beoordeling installatie

Super goed advies en vakkundig…

Super goed advies en vakkundig geïnstalleerd. Ook de Aftersales is perfect. Wat een top bedrijf


Thuisbatterij beoordeling installatie

Strak volgens planning uitgevoerd

Strak volgens planning uitgevoerd.


Thuisbatterij beoordeling installatie

Great Service Accuselect!

Betrokken mensen bij Accuselect en leveren een complete service.


Bas
<
>
Advies voor thuisbatterijen in Nederland

Onze adviseurs staan voor jou klaar

De keuze voor de juiste thuisbatterij is niet zomaar gemaakt. Thuisbatterijen zijn technisch complexe producten, en een keuze maken is moeilijk. Welke opslagcapaciteit past er bij jou? Wat voor merk voldoet aan mijn wensen? Waar kan ik deze plaatsen? Daarom is bij Accuselect persoonlijk advies de eerste stap. Vrijblijvend en volledig gratis natuurlijk.

Met de plaatsing van een thuisbatterij dalen je maandelijkse stroomkosten direct. Dit kan tot wel 161 euro per maand schelen. Daarmee verdien je een thuisbatterij gemiddeld in zo'n 6 tot 8 jaar terug. We vinden het belangrijk dat je snapt waar je aan toe bent met een thuisbatterij. Daarom geven we graag een voorbeeldberekening op basis van gemiddelde waarden van onze klanten.

Lees meer over besparen >