Vrijblijvend telefonisch adviesgesprek

Persoonlijk, vrijblijvend en gratis advies.
Accuselect medewerker adviseert klant telefonisch over thuisbatterij

Reviews

Wat klanten over ons zeggen

AccuSelect is de juiste partij

AccuSelect heeft deskundige medewerkers en geeft goede adviezen over de aanschaf van de thuisbatterij. Ook hun kennis over dynamisch of onbalanssturing is aanwezig.

Jan Benschop

26/4/2025 een 20kW accu geplaatst door…

26/4/2025 een 20kW accu geplaatst door vakkundige installateur uit Zoetermeer Het hele proces van eerste contact tot plaatsing verliep soms met discussie, maar altijd netjes afgehandeld en naar beiden tevredenheid. Ik raad accuselect zeker aan bij geïnteresseerden in mijn omgeving.

Erik

Dik tevreden

De ACCU-select website is overzichtelijk, de informatie nuttig. Vragen via een contactformulier worden beantwoord. Een (telefonisch) adviesgesprek is snel aangevraagd. Aan de hand van je thuissituatie wordt een technisch voorstel gedaan met een goed onderbouwde offerte (de monteur komt van tevoren langs om het montagewerk en de kosten daarvan in te schatten). Levering, montage tot en met afwerking keurig gegaan.... (lees meer)

Stan Sanders

Gewoon goed werk

Vanaf het eerste verzoek om informatie tot aan de installatie een plezierig traject doorlopen. Na goed doorvragen door Accuselect wat de behoeften zijn, een daarop gebaseerd gedegen advies gekregen. Prettig ook dat voor installatie er eerst een schouwing plaats vindt, zodat ook bij de daadwerkelijke installatie er geen verrassingen zijn. Na installatie het huis weer keurig achter gelaten met een goedwerkende installatie.

Jos Schreurs

Super goed advies en vakkundig...

Super goed advies en vakkundig geïnstalleerd. Ook de Aftersales is perfect. Wat een top bedrijf

Willem Zuiderwijk

Ondanks...

Ondanks enkele tegenslagen hebben ze zich uitmuntend van hun taak gekweten om alles tot een tevreden oplossing te brengen. Ok foutjes gebeuren maar de service die ik kreeg voor het op te lossen fenomenaal... Ik zou deze firma echt maar dan ook echt aanbevelen. Vergeet de rest maar. Mijn thuisaccu werkt als een tierelier......

Leon Stijns

Goede pre- en aftersale services, daar gaat het ook om!!

Goede pre- en aftersale services. dat is net zo belangrijk als de hardware. tijd en moeite worden niet gespaard totdat alle vragen zijn opgelost en de installatie werkt zoals bedoeld. ik ben een tevreden klant nu en zal zeker op accuselect terugvallen bij eventueel komende vragen. lijkt wel dat ik er "wat vrienden" erbij gekregen heb die snappen wat energietransitie betekent.

Hans

Goede ervaring met accuselect bij keuze...

Goede ervaring met accuselect bij keuze voor een thuisaccu. Voortraject en installatie goed en prettig verlopen. Begeleiding bij keuze voor type en inhoud was goed en professioneel… heel tevreden met het resultaat 👍.

John van Veen

Goede bereikbaarheid en communicatie.

Goede bereikbaarheid en communicatie. Goede service, men denkt met je mee.

L ter Heide

Waardevolle investering thuisbatterij installatie

Duidelijke en goede voorbespreking en voorbereiding. De mensen van AccuSelect weten waar ze het over hebben. Heldere prijsopgave en de uitvoering door de AccuSelect installateur was erg netjes. Fijn om zo samen te werken.

Daan de Mooij

Méér dan tevreden over AccuSelect

Meer dan tevreden over AccuSelect. Het hele proces van het eerste contact tot en met de installatie en de facturering was buitengewoon vriendelijk, transparant en professioneel... (lees meer)

Walter Schellekens

Great Service Accuselect!

Betrokken mensen bij Accuselect en leveren een complete service.

Bas

Strak volgens planning uitgevoerd.

Strak volgens planning uitgevoerd. Top

Mark

Goede service

Goede service, installatie wordt goed voorbereid, kabels netjes weggewerkt, accusysteem werkt volgens de bedoeling.

Marcel Groenendijk

De aanhouder wint!!

Vandaag heeft Accuselect samen met Kevin van Electric Energy Solutions na 3 dagen de uitgebreide batterij configuratie opgeleverd. Tijdens de installatie bleek er een storing in de toevoer van noodstroom vanuit de batterij. Door volharding van Kevin naar de oorzaak hiervan bleek uiteindelijk, na een dag zoeken, dat er 1 klein defect in de nieuwe converter zat. Geweldig dat er mensen zijn die verder kijken dan hun neus lang is.

Peter

Vriendelijke en kundig, problemen worden snel opgelost

De eerste afspraak die we hadden zijn ze niet nagekomen. In eerste instantie was ik daar verbolgen over en wilde ik geen zaken meer met ze doen. De volgende dag werd ik echter teruggebeld en werd mij toegelicht wat de redenen hierachter waren. Ik ben vervolgens vriendelijke en kundig te woord gestaan en heb alle informatie gekregen die ik wilde hebben. Nu is het wachten op de offerte.

Harry Rikken

Alles wat je moet weten over ons proces

1

Adviesgesprek met één van onze adviseurs

Middels onze energiesimulatietool berekenen wij welke batterijconfiguratie het beste past bij jou huishouden. We denken daarnaast graag mee met jouw wensen tijdens een telefonisch gesprek.

2

Vrijblijvend advies op maat

We maken een vrijblijvend voorstel op basis van de berekeningen. Deze krijg je van ons opgestuurd met duidelijke informatie over de performance van de batterij.

3

Werkopname woning

We komen langs voor een werkopname om de woning te bekijken en om tot een installatieplan te komen.

3

Installatie

Je ontvangt een definitief voorstel, bijvoorbeeld e.v.t. aanpassingen aan de meterkast die nodig zijn.

4

Besparen

We installeren de batterij en leggen je alles uit. Je kunt genieten!

Accuselect medewerker adviseert klant telefonisch over thuisbatterij
Thuisbatterij, Nieuws

Met de opbrengsten van een thuisbatterij, de maandlasten van een lening van het SVn dekken.

Lees in deze blog over de door het SVn aangeboden lening. Deze lening kan gebruikt worden om je woning te verduurzamen en dus ook om een thuisbaterij mee aan te schaffen.

Lees meer
Thuisbatterij, Nieuws

Alle ins en outs over thuisbatterijen leren? Bekijk het gratis webinar van Accuselect.

Ben je aan het oriënteren op een thuisbatterij, maar raak je verdwaald in de overvloed aan informatie? Tijdens ons webinar nemen we je mee langs alle ins en outs van thuisbatterijen, zodat je goed geïnformeerd bent over alle mogelijkheden.

Lees meer