Installatiepartner thuisbatterijen

Regio's: Noord-Holland, Overijssel & Groningen

Wij focussen ons volledig op thuisbatterijen en helpen consumenten bij het vinden van de juiste thuisbatterij voor hun specifieke situatie.
Doordat wij het proces van A-Z volledig hebben ingericht, maak je als installatiepartner nooit onnodige kosten en uren. Wij regelen de logistiek, levering en planning met de klant, zodat jij alleen maar hoeft langs te gaan voor een werkvoorbereiding en een daarna de installatie!

Over Accuselect

Bij ons jonge en dynamische bedrijf staan duurzaamheid en groene energie centraal. Bij Accuselect versnellen we de energietransitie op een menselijke manier. Het opslaan van energie is namelijk dé volgende stap van de energietransitie en een effectieve manier om de overbelasting van het elektriciteitsnet tegen te gaan.
Om deze transitie zo goed mogelijk te laten verlopen, moeten we de techniek begrijpbaar en toegankelijk maken en mensen ondersteunen in het maken van hun eigen energiekeuzes.
Daarom maken wij thuisbatterijen toegankelijker door een end-to-end dienst aan te bieden. We helpen consumenten met persoonlijk advies in het vinden van de juiste thuisbatterij voor hun situatie, zonder dat zij daar technische kennis voor hoeven te hebben. Buiten dit advies installeren we deze thuisbatterij ook bij hen thuis, zonder gedoe.
Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar installatiepartners

Functieomschrijving

Als jij de samenwerking met Accuselect aangaat dan krijg jij toegang tot voldoende thuisbatterij projecten, afgestemd op jouw beschikbaarheid. Dat begint al vanaf één installatie per week. Naast toegang tot projecten krijg je ook van ons voldoende technische ondersteuning en waar nodig training in de installatie van thuisbatterijen, zodat je dit ook steeds effectiever kunt doen!

Wat ga je doen?

Je verricht een werkopname bij een van onze klanten die graag een thuisbatterij wilt. Hier controleer je de beschikbare locatie, plan je het kabeltraject richting de meterkast en onderzoek je of er nog aanpassingen in de meterkast zijn.

Op basis van je werkopname maak je een installatieplan die wij delen met de klant.

Tijdens de installatie plaats je de thuisbatterij en bijbehorende omvormer op de besproken locatie; leg je het kabeltraject vanaf de omvormer richting de meterkast aan en indien nodig verricht je aanpassingen aan de meterkast.

Wat vragen we van jou?

 Je bent een vakbekwaam elektricien en voldoet aan de nodige certificaten, NEN1010 en NEN3140.

Een klantvriendelijke mindset. Je bent niet bang om met onze klanten te babbelen over thuisbatterijen en ze te helpen met hun vragen over deze nieuwe technologie.

Directe communicatie met ons Operations Team.

Een beschikbaarheid van tenminste 1 dag in de week.

Wat krijg je van ons?

Bij Accuselect wordt je onderdeel van een hecht en ambitieus team dat voorop wilt lopen in de energietransitie. Wij verzorgen trainingen, kennissessies en zorgen dat werk ook met plezier gaat. Daarnaast krijg je van ons:

Een zeker inkomen. We hebben een goede toestroom van werk. Als installatiepartner profiteer je van een gevulde agenda en daarmee een zeker inkomen. Wij vergoeden je met een standaard bedrag per klus, afhankelijk van het type en de moeilijkheid hiervan. Zo weet je elke maand wat je hieraan verdient!

Trainingen en kennissessies. Thuisbatterijen zijn nog vrij nieuwe producten, en het installeren hiervan kan ook nieuwe uitdagingen met zich meebrengen. Daarom zorgen wij er altijd voor dat jij met genoeg kennis op zak je eerste installatie ingaat. Wij hebben een uitstekend gevulde kennisbank, gebaseerd op alle installaties die we tot nu toe hebben uitgevoerd. Toch extra hulp nodig tijdens de eerste installaties? Dan zorgen we dat er een ervaringsdeskundige gewoon met je mee gaat!

Enthousiast?

Ben je klaar om deel uit te maken van ons jonge, gedreven team en bij te dragen aan een duurzame toekomst? Meld je aan als Installatiepartner bij Accuselect!

Stuur je informatie door en hopelijk verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe partner!


Werken met Accuselect

 Hoofdkantoor in Amsterdam (centrum)

Dynamische, proactieve en jonge werksfeer

9.7 klantcijfer

Neem contact op

Stuur een mail naar en dan neemt ons team zo snel mogelijk contact met je op!