Stage Online Marketing

Amsterdam - Full- of Part-time

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een stagiair marketing. Je wordt begeleid door het Founder-team. Het team heeft een open en gezellige sfeer, je kan dus altijd bij iedereen terecht voor vragen. Naast de geplande projecten en opdrachten is er ruimte voor jouw eigen inbreng. Er zijn zo veel manieren om een bijdrage te leveren, dat er bijna altijd wel iets te doen is dat aansluit bij jouw passie. Je krijgt speciale trainingen op het gebied van de producten en service van Accuselect en natuurlijk Marketing & Advertenties! Na deze leerzame periode ben jij helemaal klaar om Accuselect naar buiten te brengen op jouw eigen manier. Dan is het tijd om te knallen! De ideale leerschool dus.

Over Accuselect

Bij ons jonge en dynamische bedrijf staan duurzaamheid en groene energie centraal. Bij Accuselect versnellen we de energietransitie op een menselijke manier. Het opslaan van energie is namelijk dé volgende stap van de energietransitie en een effectieve manier om de overbelasting van het elektriciteitsnet tegen te gaan.
Om deze transitie zo goed mogelijk te laten verlopen, moeten we de techniek begrijpbaar en toegankelijk maken en mensen ondersteunen in het maken van hun eigen energiekeuzes.
Daarom maken wij thuisbatterijen toegankelijker door een end-to-end dienst aan te bieden. We helpen consumenten met persoonlijk advies in het vinden van de juiste thuisbatterij voor hun situatie, zonder dat zij daar technische kennis voor hoeven te hebben. Buiten dit advies installeren we deze thuisbatterij ook bij hen thuis, zonder gedoe.

Functieomschrijving

Als Marketingstagiair krijg je de kans om praktijkervaring op te doen in een dynamische en groeiende organisatie. Je ondersteunt het marketingteam bij verschillende taken en draagt bij aan de ontwikkeling en uitvoering van marketing- en communicatieactiviteiten. Je werkt samen met collega's van verschillende disciplines en krijgt de mogelijkheid om je creativiteit en marketingvaardigheden verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen en leren?

Ondersteunen bij het opstellen en uitvoeren van marketing- en communicatieplannen.

Creëren en beheren van content voor verschillende marketingkanalen, waaronder sociale media, de website en nieuwsbrieven.

Bijdragen aan het opzetten en uitvoeren van online marketingcampagnes, mogelijk in samenwerking met onze Growth Marketing partner.

Analyseren van marketingdata en trends om de effectiviteit van marketinginspanningen te meten.

Assisteren bij het organiseren van evenementen en beurzen.

Ondersteunen bij marktonderzoek en concurrentieanalyses.

Meedenken over creatieve ideeën en nieuwe initiatieven om de zichtbaarheid en naamsbekendheid van het bedrijf te vergroten.

Wat vragen we van jou?

 Je volgt een relevante hbo- of wo-opleiding in de richting van marketing, communicatie of vergelijkbaar.

Creatief denkvermogen en oog voor detail.

Proactieve en nieuwsgierige mindset.

Ervaring met grafisch ontwerp en videobewerking is een pré.

Teamspeler met de capaciteit om zelfstandig te werken.

Wat krijg je van ons?

 Een uitdagende stageplek binnen een jonge en innovatieve startup.

De mogelijkheid om praktijkervaring op te doen en je marketingvaardigheden verder te ontwikkelen.

Een informele werkomgeving waarin jouw ideeën alle ruimte krijgen.

Een stagevergoeding van € 350 per maand.

Doorgroeimogelijkheden in een groeiend bedrijf in de energietransitie.

Enthousiast?

Ben je klaar om deel uit te maken van ons jonge, gedreven team en bij te dragen aan een duurzame toekomst? Solliciteer bij Accuselect!


Werken met Accuselect

 Hoofdkantoor in Amsterdam (centrum)

Dynamische, proactieve en jonge werksfeer

9.7 klantcijfer

Neem contact op

Stuur een mail met je cv en motivatiebrief naar werkenbij@accuselect.nl en dan neemt ons team zo snel mogelijk contact met je op! Geef ook aan voor welke functie je wil soliciteren.

Stuur soliciatiebericht