Stage Software Development

Amsterdam - Full- of Part-time

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Stagiair Software Development. Jij komt te werken in ons Development team en helpt mee met de standaardisatie en automatisering van onze processen, energiesimulatie en het slimmer inzetten van de batterijen die we plaatsen. Zo zorg jij ervoor dat onze klanten een fijner en gestroomlijnder proces ervaren, en dat zij altijd de juiste thuisbatterij geadviseerd krijgen voor hun specifieke situatie. Bij Accuselect ontwikkelen we alles zelf. De ideale leerschool dus!

Over Accuselect

Bij ons jonge en dynamische bedrijf staan duurzaamheid en groene energie centraal. Bij Accuselect versnellen we de energietransitie op een menselijke manier. Het opslaan van energie is namelijk dé volgende stap van de energietransitie en een effectieve manier om de overbelasting van het elektriciteitsnet tegen te gaan.
Om deze transitie zo goed mogelijk te laten verlopen, moeten we de techniek begrijpbaar en toegankelijk maken en mensen ondersteunen in het maken van hun eigen energiekeuzes.
Daarom maken wij thuisbatterijen toegankelijker door een end-to-end dienst aan te bieden. We helpen consumenten met persoonlijk advies in het vinden van de juiste thuisbatterij voor hun situatie, zonder dat zij daar technische kennis voor hoeven te hebben. Buiten dit advies installeren we deze thuisbatterij ook bij hen thuis, zonder gedoe.

Functieomschrijving

Als Stagiair Software Development maak je deel uit van ons gepassioneerde team dat zich richt op het ontwikkelen van softwareoplossingen om de energietransitie te ondersteunen. Je krijgt de kans om praktijkervaring op te doen en bij te dragen aan de ontwikkeling van innovatieve softwaretoepassingen. Onder begeleiding van een ervaren softwareontwikkelaar werk je aan uitdagende projecten, zoals het slimmer inzetten van thuisbatterijen in Nederland en energie-oplossingen.

Wat ga je doen en leren?

Ondersteunen bij het ontwikkelen, testen en implementeren van softwaretoepassingen voor thuisbatterijen.

Samenwerken met het team om technische uitdagingen op te lossen en nieuwe functionaliteiten te implementeren in onze interne digitale omgeving.

Analyseren van gebruikersvereisten en feedback om de gebruiksvriendelijkheid en prestaties van de software te verbeteren.

Documenteren van softwareontwikkeling en -processen.

Wat vragen we van jou?

 Je volgt een relevante hbo- of wo-opleiding in de richting van softwareontwikkeling, informatica of vergelijkbaar.

Ervaring met back-end programmeertalen zoals PHP.

Analytische en nieuwsgierige mindset.

Teamspeler met de capaciteit om zelfstandig te werken.

Wat krijg je van ons?

 Een uitdagende stageplek binnen een jonge en innovatieve startup.

Begeleiding door ervaren softwareontwikkelaars.

Een informele werkomgeving waarin jouw ideeën alle ruimte krijgen.

Een stagevergoeding van € 650 per maand.

Doorgroeimogelijkheden in een groeiend bedrijf in de energietransitie.

Enthousiast?

Ben je klaar om deel uit te maken van ons jonge, gedreven team en bij te dragen aan een duurzame toekomst? Solliciteer bij Accuselect!


Werken met Accuselect

 Hoofdkantoor in Amsterdam (centrum)

Dynamische, proactieve en jonge werksfeer

9.7 klantcijfer

Neem contact op

Stuur een mail met je cv en motivatiebrief naar werkenbij@accuselect.nl en dan neemt ons team zo snel mogelijk contact met je op! Geef ook aan voor welke functie je wil soliciteren.

Stuur soliciatiebericht