Direct besparen op je energierekening

Geld overhouden voor dingen die er toe doen

Besparen op je energierekening is nog nooit zo gemakkelijk geweest met een thuisbatterij. Dit kan op twee manieren: door slim te handelen met dynamische energietarieven, of door meer gebruik te maken van je eigen zonne-energie. Beiden de manieren brengen je energierekening fors omlaag en zorgen dat jij aan het einde van de maand een stuk meer overhoudt om te besteden aan dingen die er toe doen.
Slimme aansturing voor thuisbatterij waardoor je kunt besparen

Besparen met een slim aangestuurde thuisbatterij

Je batterij heeft wordt in de zomer en winter anders benut. In de zomer ‘verkoopt’ je batterij de zonne-energie die je hebt opgeslagen en zelf direct hebt verbruikt voor de meest gunstige prijs. In de winter zal je thuisbatterij vooral energie slim inkopen op de goedkoopste momenten. De stroom die je overhebt na je verbruik kan weer worden verkocht aan het net!

Besparen met een thuisbatterij voor verhoging eigenverbruik

Je thuisbatterij wordt overdag volgeladen met zonne-energie die je niet direct verbruikt. De opgeslagen energie kun je ‘s avonds en ’s ochtends, wanneer je zonnepanelen niet genoeg zelf opwekken, gebruiken als stroomvoorziening. Zo hoef je minder energie van het net af te halen en gebruik je dus veel meer van je eigen zonne-energie. Slim gebruik van je zonne-energie om makkelijk te besparen dus!
Besparing met een thuisbatterij grafiek, energieverbruik met een thuisbatterij gedurende de dag
3 reden om een thuisbatterij te kopen. Waarom een thuisbatterij nemen? Gratis brochure.

Gratis download - Brochure februari 2024

Ontdek de 3 onmisbare voordelen van een thuisbatterij

In deze gratis brochure kom je te weten wat de voordelen van een thuisbatterij zijn voor Nederlandse huishoudens in 2023.

Download Brochure

Persoonlijk, vrijblijvend en gratis advies.

Bereken in 1 minuut jouw besparing met een thuisbatterij.

Met wat simpele gegevens over jouw energiesituatie kunnen wij beginnen met berekenen welke thuisbatterij er bij jou past.

Waar woon je?

Heb je zonnepanelen thuis?

Bespaar gemiddeld €1930 per jaar
Word onafhankelijker van het stroomnet
Altijd gebruik maken van je eigen stroom