Klaar voor de toekomst met sonnen

Maximale onafhankelijkheid voor bij jou thuis - met indrukwekkende prestaties en capaciteit, zelfs voor grootverbruikers.

Levensduur batterijen

Onze thuisbatterijen gaan veel langer mee dan alternatieven. Hierdoor behaal je veel meer rendement uit je thuisbatterij.

Budget thuisbatterijen
Niet-Europese thuisbatterijen
Accuselect thuisbatterijen

Producten

Onze thuisbatterijen

Leer hoe een thuisbatterij werkt en waarom het een waardevolle investering is voor jouw huis. Bekijk onze subpagina's voor meer informatie en antwoorden.

Fase

Capaciteit

0
kWh
0
kWh
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Welke thuisbatterij past bij jou?

sonnenBatterie 10 Performance (11 kWh)

11

kWh

Driefase

Een krachtige all-in-one thuisbatterij met hoog vermogen

sonnenBatterie 10 (11 kWh)

11

kWh

Monofase

Een krachtige all-in-one thuisbatterij van hoge kwaliteit

sonnenBatterie 10 (22 kWh)

22

kWh

Monofase

Een krachtige all-in-one thuisbatterij met hoog vermogen

sonnenBatterie 10 Performance (22 kWh)

22

kWh

Driefase

Een krachtige all-in-one thuisbatterij met hoog vermogen

sonnenBatterie 10 Performance (33 kWh)

33

kWh

Driefase

Een krachtige all-in-one thuisbatterij met hoog vermogen

sonnenBatterie 10 Performance (44 kWh)

44

kWh

Driefase

Een krachtige all-in-one thuisbatterij met hoog vermogen

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over thuisbatterijen.

De meeste thuisbatterijen hebben een fabrieksgarantie van 10 jaar met een minimale performance van 80% na deze garantieperiode, waarbij de werking van de thuisbatterij in de juiste omstandigheden wordt gegarandeerd. Vaak houdt dit in dat na die 10 jaar, de fabrikant beloofd dat de thuisbatterij nog minimaal 80% van de totale opslagcapaciteit kan benutten. Na deze 10 jaar kan het zo zijn dat je thuisbatterij nog jaren mee gaat. De thuisbatterijen van GivEnergy kennen een garantie van 12 jaar, en de thuisbatterijen van sonnen 10 jaar. Beiden hebben ze een garantie van 10.000 cycli, wat betekent dat de levensduur van thuisbatterijen zo'n 25 jaar is.

Garanties op thuisbatterijen verschillen enorm. Op sommige thuisbatterijen zit maar 5 jaar garantie. Soms wordt de garantie in cycli uitgedrukt, zo biedt de Nexus thuisbatterij slechts 6000 cycli garantie, of een garantie van 7 jaar. Bij Accuselect staan we voor kwaliteit en duurzaamheid. Dat kan pas echt met hoogwaardige thuisbatterijen met een lange levensduur en garantie. Zo wordt jouw investering in verduurzaming meer waard. Onze thuisbatterijen van sonnen hebben een garantie van 10 jaar op het gehele systeem, en bieden meer dan 10.000 cycli. Wanneer er vervanging nodig is van de thuisbatterij krijg je een geheel nieuw systeem, niet alleen de dagwaarde. Dat is uniek. Onze thuisbatterijen van GivEnergy hebben een uniek lange garantie van 12 jaar op de thuisbatterij en de omvormer, met daarbij ongelimiteerde cycli. Zo weet je dat jouw thuisbatterij langer dan 20 jaar mee gaat, en de investering het waard is.

Het verschil tussen sonnen en andere thuisbatterij merken ligt in verschillende kenmerken die sonnen onderscheiden. Als een Duits merk staat sonnen bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit, wat resulteert in betrouwbare en duurzame producten. Wat sonnen onderscheidt, is de levensduur van hun batterijen, die 25 jaar of langer kan zijn dankzij hun unieke batterijcel optimalisatie technologie. Deze gaat gepaard met 10 jaar garantie en meer dan 10.000 cycli. Dit is aanzienlijk langer dan de 15 jaar die vaak door concurrenten wordt geboden. Bovendien biedt sonnen een alles-in-één oplossing, waardoor klanten een volledig geïntegreerd en gebruiksklaar systeem krijgen. Deze combinatie van kwaliteit, garantie, lange levensduur en alles-in-één oplossing maakt sonnen een zeer aantrekkelijke keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en complete thuisbatterij oplossing.

Binnenkort kun je bij Accuselect een thuisbatterij leasen. Hiervoor zijn we hard bezig, omdat we zo thuisbatterijen inclusief slimme aansturing nog toegankelijker maken. Je zult in dat geval de thuisbatterij huren met een looptijd van 10 jaar. Naar verwachting zal het leasen van thuisbatterijen in het derde kwartaal van 2024 worden gelanceerd.

Offerte aanvragen

Heading

Vraag een offerte aan voor dit thuisbatterij-systeem. Ontvang direct een prijsindicatie per mail.