BTW teruggave op thuisbatterij

Geld terug na de aanschaf van je thuisbatterij dankzij de BTW-teruggaveregeling.

Stapsgewijs je BTW-teruggave door

Doe de BTW-Check  via de website van De Centrale

1

Gebruik de factuur van je installatie waarop jouw thuisbatterij met slimme sturing staat beschreven

2

Sluit een dynamisch contract af op dezelfde naam als waar de factuur van de thuisbatterij op staat

3

Vraag je BTW-teruggave aan bij De Centrale. Wij betalen de servicekosten.

4

Geniet van een thuisbatterij van Accuselect met 21% korting

5

Heb je nog vragen?

Neem contact met ons op.

FAQ

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over thuisbatterijen.

Ja, het is mogelijk om 21% BTW terug te vragen na de aanschaf van je thuisbatterij van Accuselect. Voor zonnepanelen betaal je als consument momenteel al 0% BTW in Nederland. Met onze dynamische energiecontracten is het nu ook mogelijk om voor onze thuisbatterijen BTW-teruggave aan te vragen via De Centrale.

Uiteraard kun je ons alles vragen over de BTW teruggave, wij helpen je graag. Daarnaast betalen wij de kosten van De Centrale (€ 99) voor je, waardoor je de volledige 21% behoudt en hier niks van hoeft af te staan. De Centrale regelt de hele BTW-teruggave voor je. Wij informeren je over het proces, maar kunnen niet de aanvraag voor jou doen.

De BTW die je terug vraagt geldt zowel op de thuisbatterij als de installatie van de thuisbatterij. Je krijgt over het gehele bedrag 21% BTW terug.

De tijd die nodig is om jouw BTW teruggave te ontvangen na het indienen van de aanvraag kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de verwerkingstijd van de belastingdienst en de volledigheid van jouw ingediende documenten. In de meeste gevallen kun je verwachten dat het enkele weken tot enkele maanden duurt voordat de BTW teruggave wordt verwerkt en op jouw bankrekening wordt gestort. Het is echter raadzaam om contact op te nemen met uw lokale belastingdienst of een belastingadviseur voor specifieke informatie over de verwerkingstijd van BTW teruggave aanvragen voor thuisbatterijen in jouw regio.

BTW teruggave

Door gebruik te maken van onze slimme aansturingssoftware en een dynamisch energiecontract, kun je maar liefst 21% van de aanschafprijs terugvragen.

Renteloze lening

Bij het Warmtefonds kun je aanspraak maken op een renteloze lening waarmee je energiebesparende investeringen voor jouw eigen woning kan financieren.