Over Accuselect

Één missie: mensen helpen aan de juiste thuisbatterij voor hun specifieke situatie.

Bij Accuselect streven we naar het versnellen van de energietransitie, op een menselijke manier. Het opslaan van energie is namelijk dé volgende stap van de energietransitie, en een effectieve manier om de overbelasting van het elektriciteitsnet tegen te gaan. Om deze transitie zo goed mogelijk te laten verlopen, moeten we de techniek begrijpbaar maken en jou helpen met het maken van de juiste beslissingen. Dat is waar wij bij Accuselect voor staat:  Jou helpen aan de juiste thuisbatterij voor jouw situatie.

Dit begint met advies en eindigt met een thuisbatterij bij jou thuis, vakkundig geïnstalleerd. En wij streven ernaar om dit hele proces zo zorgeloos mogelijk te maken. Het hele traject is namelijk bij ons in eigen beheer. Wel zo duidelijk.
Nederlands thuisbatterij bedrijf

Thuisbatterijen voor iedereen. Zonder gedoe.

Begonnen vanuit een onderzoek voor de TU Delft, zijn compagnons Paul Schellekens, Alexander van Citters, en IJsbert Bekooy begonnen met Accuselect.

"We doen er daarom alles aan om het iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken om zonne-energie op te slaan. Wij helpen je met een advies om te kunnen besparen op jouw energierekening met een thuisbatterij, waarbij we de volledige keuze aan jou laten zodat je zelf kunt bepalen wat je doet met jouw energie, en geld, natuurlijk."
11 pers.

Het team van Accuselect blijft groeien!

883 kWh

Opslagcapaciteit geïnstalleerd bij mensen thuis.

4 merken

Thuisbatterij- en omvormermerken waar wij mee werken.

850+

BatterijPlannen gemaakt en verzonden.

Gratis advies voor een thuisbatterij

Samen verder. Wordt partner van Accuselect.

Samenwerken brengt je verder. Daar geloven wij heilig in. Op dit moment werken samen met veel partners aan het optimaliseren van logistiek, verbeteren van hardware technologie, opleiden van installateurs en het verduurzamen van Nederland.
Ben je ook geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op met ons via .‍
Accuselect is partner van Energy Storage NL

Persoonlijk, vrijblijvend en gratis advies.

Bereken in 1 minuut jouw besparing met een thuisbatterij.

Met wat simpele gegevens over jouw energiesituatie kunnen wij beginnen met berekenen welke thuisbatterij er bij jou past.

Waar woon je?

Heb je zonnepanelen thuis?

Bespaar gemiddeld €1930 per jaar
Word onafhankelijker van het stroomnet
Altijd gebruik maken van je eigen stroom