Over Accuselect

Één missie

De missie van Accuselect is om jou slimme controle over je energie te laten krijgen door hoogwaardige thuisbatterijen aan te bieden en samen een netwerken van aanstuurbare elektriciteitscapaciteit op te bouwen.
Nederlands thuisbatterij bedrijf

Slimme controle over je energie begint hier: je doet het met de thuisbatterijen bij Accuselect.

Welkom bij Accuselect: wij zijn toonaangevend expert op het gebied van thuisbatterijen in Nederland. Bij ons krijg je met de juiste thuisbatterij voor jou slimme controle en grip over je energie. Met een krachtig ecosysteem, bestaande uit hoogwaardige Europese thuisbatterij-merken, een enorm netwerk van gecertificeerde installateurs en ons eigen geavanceerde energie management systeem, zijn wij dé go-to thuisbatterijpartner.
Ons doel bij Accuselect is tweeledig: we streven ernaar onze klanten een optimale end-to-end service te bieden bij het aanschaffen van de juiste thuisbatterij, terwijl we tegelijkertijd partners de mogelijkheid bieden om thuisbatterijen aan te bieden aan hun doelgroep en deze op een slimme manier in te zetten. Dankzij samenwerkingen met energieleveranciers en netbeheerders zijn we in staat om samen thuisbatterijen in te zetten voor netbalancering en congestiemanagement, waardoor we de energietransitie kunnen versnellen zonder extra publieke ruimte in beslag te nemen. In tijden van grote congestie- en energieproblemen, is dit belangrijker dan ooit. 2024 is daardoor hét jaar van de thuisbatterij.
Of het nu gaat om het plaatsen van slimme thuisbatterijen of het faciliteren van installaties door anderen, bij Accuselect streven we ernaar samen een netwerk aan aanstuurbare elektriciteitscapaciteit op te bouwen. Op deze manier kunnen huishoudens niet alleen slimmer en met meer controle profiteren van hun bijdrage aan de energietransitie, maar dragen ze ook actief bij aan een duurzamere toekomst.
12 pers.

Het team van Accuselect blijft groeien!

>1 MWh

Opslagcapaciteit geïnstalleerd bij mensen thuis.

2 merken

Thuisbatterij- en omvormermerken waar wij mee werken.

1100+

BatterijPlannen gemaakt en verzonden.

Gratis advies voor een thuisbatterij

Samen verder. Wordt partner van Accuselect.

Samenwerken brengt je verder. Daar geloven wij heilig in. Op dit moment werken samen met veel partners aan het optimaliseren van logistiek, verbeteren van hardware technologie, opleiden van installateurs en het verduurzamen van Nederland.
Ben je ook geïnteresseerd in een samenwerking? Neem dan contact op met ons via .‍
Accuselect is partner van Energy Storage NL

Persoonlijk, vrijblijvend en gratis advies.

Bereken in 1 minuut jouw besparing met een thuisbatterij.

Met wat simpele gegevens over jouw energiesituatie kunnen wij beginnen met berekenen welke thuisbatterij er bij jou past.

Waar woon je?

Heb je zonnepanelen thuis?

Bespaar gemiddeld €1930 per jaar
Word onafhankelijker van het stroomnet
Altijd gebruik maken van je eigen stroom