Accuselect thuisbatterijen icoon bolAccuselect thuisbatterijen icoon plus GivEnergy thuisbatterij kopen, thuisaccu configuratie 10 kWh (2.6 kWh, 5.2 kWh, 7.8 kWh, 9.5 kWh, 12.1 kWh, 14.7 kWh)

GivEnergy thuisbatterijsysteem

Omvormervermogen

3 kW

Batterijcapaciteit

2,6 kWh

Garantie

12 jaar

Aansluiting

Monofase

Afmetingen omvormer (b x d x h)

480 x 223 x 260 mm

Afmetingen batterij (b x d x h)

480 x 205 x 299 mm

Alle specificaties ->

Nu te betalen

€ 99,00 van de € 3936,87

incl. 21% btw

Download offerte (PDF)

Stel jouw thuisbatterijconfiguratie samen.

Gebruik gemiddeld 40 % meer van je zonnestroom
Word onafhankelijker
van het stroomnet
Werkt met alle zonnepaneel-installaties

Omvormer Welke is geschikt?

Kies het vermogen van de omvormer voor jouw situatie.

Opslagcapaciteit Hoeveel heb ik nodig?

Selecteer de gewenste opslagcapaciteit voor jouw situatie.

Installatie

Wij installeren thuisbatterijen vakkundig bij jou thuis. Hiervoor bepalen we voorafgaand aan de installatie bij een werkopname de meest geschikte plek voor het systeem, leggen we een kabeltraject en installeren we de thuisbatterij. Lees hier meer over het installatietraject.

Aanbetaling

Bij een volledige aanbetaling bieden wij een korting van € 250,-. Wil je deels vooraf betalen? Dan factureren wij de rest na installatie!

Hoe verloopt het proces na bestelling?

1.
Na je bestelling plannen we in samenspraak een datum voor een werkopname. Tijdens de werkopname wordt er een installatieplan gemaakt
2.
Je ontvangt een definitieve offerte van ons op basis van het installatieplan. Er zit alleen bij bijzonderheden (zoals graafwerk) een meerprijs in de installatiekosten.
3.
Na je akkoord via een aanbetaling van 40% op de totaalprijs plannen we in samenspraak een datum voor de installatie, en zorgen dat de thuisbatterij bij jou thuis wordt afgeleverd.
4.
De installatie vindt plaats bij jou thuis door onze gecertificeerde installateurs. Hierna kun jij direct genieten van de voordelen.

Wat zeggen klanten over ons?

Thuisbatterij beoordeling installatie

Waardevolle investering thuisbatterij installatie

Duidelijke en goede voorbespreking en voorbereiding. De mensen van AccuSelect weten waar ze het over hebben. Heldere prijsopgave en de uitvoering door de AccuSelect installateur was erg netjes. Fijn om zo samen te werken.

Thuisbatterij beoordeling installatie

Goede pre- en aftersale services, daar gaat het ook om!

Goede pre- en aftersale services, dat is net zo belangrijk als de hardware. Tijd en moeite worden niet gespaard totdat alle vragen zijn opgelost en de installatie werkt zoals bedoeld. Ik ben een tevreden klant nu en zal zeker op accuselect terugvallen bij eventueel komende vragen. Lijkt wel dat ik er "wat vrienden" erbij gekregen heb die snappen wat energietransitie betekent.

Thuisbatterij beoordeling installatie

Gewoon goed werk

Vanaf het eerste verzoek om informatie tot aan de installatie een plezierig traject doorlopen. Na goed doorvragen door Accuselect wat de behoeften zijn, een daarop gebaseerd gedegen advies gekregen. Prettig ook dat voor installatie er eerst een schouwing plaats vindt, zodat ook bij de daadwerkelijke installatie er geen verrassingen zijn. Na installatie het huis weer keurig achter gelaten met een goedwerkende installatie.

Thuisbatterij beoordeling installatie

Dik tevreden

De Accuselect website is overzichtelijk, de informatie nuttig. Vragen via een contactformulier worden beantwoord. Een (telefonisch) adviesgesprek is snel aangevraagd. Aan de hand van je thuissituatie wordt een technisch voorstel gedaan met een goed onderbouwde offerte (de monteur komt van tevoren langs om het montagewerk en de kosten daarvan in te schatten). Levering, montage tot en met afwerking keurig gegaan Lees meer

Thuisbatterij beoordeling installatie

Méér dan tevreden over AccuSelect

Meer dan tevreden over AccuSelect. Het hele proces van het eerste contact tot en met de installatie en de facturering was buitengewoon vriendelijk, transparant en professioneel... Lees meer

Thuisbatterij beoordeling installatie

Goede Service

Goede service, installatie wordt goed voorbereid, kabels netjes weggewerkt, accusysteem werkt volgens de bedoeling.


Thuisbatterij beoordeling installatie

Goede ervaring met accuselect bij keuze…

Goede ervaring met accuselect bij keuze voor een thuisaccu. Voortraject en installatie goed en prettig verlopen. Begeleiding bij keuze voor type en inhoud was goed en professioneel… heel tevreden met het resultaat 👍.


Thuisbatterij beoordeling installatie

Goede bereikbaarheid en communicatie.

Goede bereikbaarheid en communicatie. Goede service, men denkt met je mee.


Thuisbatterij beoordeling installatie

Zeer behulpzaam in het zoeken naar de juist oplossing

Na lang overleg en verschillende mogelijkheden ben ik tot een mooie geïnstalleerde thuisbatterij gekomen. (20kWh). Qua aan mijn wensen voldoen scoort dit bedrijf een 10+. Ik heb het support van dit bedrijf als zeer goed ervaren, had geen ander in mijn situatie gewild. Vragen, mogelijkheden en wensen die ik heb gesteld zijn zeer snel beantwoord, c.q. opgelost. Indien ik in de toekomst wil uitbreiden, upgraden of een nieuw project start zullen ze de eerste zijn die ik contact. Bedankt Accuselect voor het mooie resultaat, ik ga voortaan energieker door het leven, bovenal ben ik zeer tevreden met het resultaat.


Thuisbatterij beoordeling installatie

Super goed advies en vakkundig…

Super goed advies en vakkundig geïnstalleerd. Ook de Aftersales is perfect. Wat een top bedrijf


Thuisbatterij beoordeling installatie

Strak volgens planning uitgevoerd

Strak volgens planning uitgevoerd.


Thuisbatterij beoordeling installatie

Great Service Accuselect!

Betrokken mensen bij Accuselect en leveren een complete service.


Bas
<
>
3 reden om een thuisbatterij te kopen. Waarom een thuisbatterij nemen? Gratis brochure.

Gratis download - Brochure april 2024

Ontdek de 3 onmisbare voordelen van een thuisbatterij

In deze gratis brochure kom je te weten wat de voordelen van een thuisbatterij zijn voor Nederlandse huishoudens in 2023.

Download Brochure
Advies voor thuisbatterijen in Nederland

Onze adviseurs staan voor jou klaar

De keuze voor de juiste thuisbatterij is niet zomaar gemaakt. Thuisbatterijen zijn technisch complexe producten, en een keuze maken is moeilijk. Welke opslagcapaciteit past er bij jou? Wat voor merk voldoet aan mijn wensen? Waar kan ik deze plaatsen? Daarom is bij Accuselect persoonlijk advies de eerste stap. Vrijblijvend en volledig gratis natuurlijk.

Met de plaatsing van een thuisbatterij dalen je maandelijkse stroomkosten direct. Dit kan tot wel 161 euro per maand schelen. Daarmee verdien je een thuisbatterij gemiddeld in zo'n 6 tot 8 jaar terug. We vinden het belangrijk dat je snapt waar je aan toe bent met een thuisbatterij. Daarom geven we graag een voorbeeldberekening op basis van gemiddelde waarden van onze klanten.

Lees meer over besparen >