Alle ins en outs over thuisbatterijen leren? Bekijk het gratis webinar van Accuselect.

Milan van Ommeren

19-06-2024
2
minuten
Thuisbatterij
Nieuws

Bij Accuselect merken we dat klanten door de overvloed aan informatie vaak veel vragen hebben over thuisbatterijen en hoe ze werken. Veel mensen weten bijvoorbeeld niet goed wat je allemaal met een thuisbatterij kunt doen, of het rendabel is en welke effecten het heeft op het net. Tijdens ons leerzame webinar op 26 juni, gegeven door de experts van Accuselect, informeren we je graag en beantwoorden we al jouw vragen.

Wat ga je leren tijdens het webinar?

Tijdens ons webinar over thuisbatterijen vertellen onze experts je alles wat je moet weten om goed geïnformeerd te zijn over thuisbatterijen. Je leert hoe een thuisbatterij werkt en op welke manieren je er geld mee kunt verdienen. We bespreken de kosten van een thuisbatterij en hoe deze investering zich op de korte termijn al kan terugbetalen. Daarnaast krijg je inzicht in de noodstroomvoorziening die een thuisbatterij kan bieden, en hoe je een thuisbatterij effectief kunt combineren met zonnepanelen voor maximale energiebesparing. We informeren je ook over de beschikbare subsidies die de aanschaf van een thuisbatterij aantrekkelijker kunnen maken. Bovendien is er tijdens het webinar volop gelegenheid om vragen te stellen, zodat je alle informatie krijgt die je nodig hebt om te bepalen of en welke thuisbatterij je wilt aanschaffen.

 

Registreer je nu en mis ons webinar niet.

Het webinar vindt plaats op woensdag 26 juni van 20.00 tot 21.00. Het is een online evenement, dus je kunt overal vandaan deelnemen.  

Aanmelden is eenvoudig: klik op de onderstaande link om je in te schrijven.  

Als extra bonus geven we tijdens het webinar een korting op de aanschaf van een thuisbatterij.  

We hopen je daar te zien en kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

 

Bekijk dit ook