Wat klanten zeggen

Reviews

AccuSelect is de juiste partij

AccuSelect heeft deskundige medewerkers en geeft goede adviezen over de aanschaf van de thuisbatterij. Ook hun kennis over dynamisch of onbalanssturing is aanwezig.

Jan Benschop

26/4/2025 een 20kW accu geplaatst door…

26/4/2025 een 20kW accu geplaatst door vakkundige installateur uit Zoetermeer Het hele proces van eerste contact tot plaatsing verliep soms met discussie, maar altijd netjes afgehandeld en naar beiden tevredenheid. Ik raad accuselect zeker aan bij geïnteresseerden in mijn omgeving.

Erik

Dik tevreden

De ACCU-select website is overzichtelijk, de informatie nuttig. Vragen via een contactformulier worden beantwoord. Een (telefonisch) adviesgesprek is snel aangevraagd. Aan de hand van je thuissituatie wordt een technisch voorstel gedaan met een goed onderbouwde offerte (de monteur komt van tevoren langs om het montagewerk en de kosten daarvan in te schatten). Levering, montage tot en met afwerking keurig gegaan.... (lees meer)

Stan Sanders

Gewoon goed werk

Vanaf het eerste verzoek om informatie tot aan de installatie een plezierig traject doorlopen. Na goed doorvragen door Accuselect wat de behoeften zijn, een daarop gebaseerd gedegen advies gekregen. Prettig ook dat voor installatie er eerst een schouwing plaats vindt, zodat ook bij de daadwerkelijke installatie er geen verrassingen zijn. Na installatie het huis weer keurig achter gelaten met een goedwerkende installatie.

Jos Schreurs

Super goed advies en vakkundig...

Super goed advies en vakkundig geïnstalleerd. Ook de Aftersales is perfect. Wat een top bedrijf

Willem Zuiderwijk

Ondanks...

Ondanks enkele tegenslagen hebben ze zich uitmuntend van hun taak gekweten om alles tot een tevreden oplossing te brengen. Ok foutjes gebeuren maar de service die ik kreeg voor het op te lossen fenomenaal... Ik zou deze firma echt maar dan ook echt aanbevelen. Vergeet de rest maar. Mijn thuisaccu werkt als een tierelier......

Leon Stijns