GivEnergy - Klaar voor de toekomst

Slimme, duurzame energie opslag, klaar voor de toekomst.

GivEnergy is een van de Europese merken in ons assortiment. GivEnergy wilt mensen helpen besparen op hun energierekening en tegelijkertijd het milieu zo min mogelijk belasten. Of het nu is door optimaal gebruik te maken van zonnepanelen of door de batterij op te laden met behulp van het daluren tarief, het GivEnergy systeem levert wat ze beloven, zowel voor de particuliere als de commerciële markt. Ze bieden een compleet programma aan betaalbare producten van hoge kwaliteit; omvormers, batterijen en software.De producten worden in hun eigen fabrieken gemaakt en door hun eigen R&D team ontwikkeld. Zo hebben ze laatst de nieuwe GivEnergy All-in-one gelanceerd! In Europa hebben ze zowel een magazijn als een support desk. Hierdoor kunnen ze korte levertijden en technische support garanderen.
GivEnergy thuisbatterij offerte aanvragen

Besparen én verduurzamen

Bespaar jij al op je energierekening? Met een GivEnergy energieopslagsysteem kun je je energierekening tot wel 85% verlagen. Door een thuisbatterij te installeren kun je opladen buiten de piekuren en ontladen tijdens piekuren. Als je verschillende GivEnergy producten combineert kun je een compleet ecosysteem voor je energieopslag creëren. Naast onze geavanceerde technologie bieden ze ook toonaangevende software. In de GivEnergy-portal kun je je systeem op afstand beheren via een overzichtelijk dashboard.
Hoge kwaliteit en veilige 1-fase thuisbatterij van Britse marktleider GivEnergy, met toekomstbestendige software, tegen een toegankelijke prijs.
Offerte aanvragen
GivEnergy thuisbatterij kopen in Nederland

Waarom kiezen voor GivEnergy

Groot aanbod GivEnergy thuisbatterijen
Hoge kwaliteit producten, tegen een toegankelijke prijs. Compleet aanbod aan producten.
Geld besparen met GivEnergy thuisbatterijsystemen
Besparen op je energierekening met slimme software.
Europees thuisbatterij merk
Brits merk. Support desk in Europa, in lokale talen, voor alle technische vragen.
Verduurzamen met een GivEnergy thuisbatterij
Veilige producten, de batterijen zijn Kobalt-vrij, waardoor ze niet kunnen ontvlammen. En ze zijn voor 99% recyclebaar.
GivEnergy thuisbatterij omvormer

Omvormers van GivEnergy

Een GivEnergy-omvormer fungeert als het brein van jouw systeem en verbindt naadloos uw zonnepanelen, opslagbatterij en huis. De omvormer zet stroom om van gelijkstroom (DC) naar wisselstroom (AC). Verder verzorgt het de communicatie tussen jouw verschillende componenten en het elektriciteitsnet. GivEnergy biedt twee soorten omvormers: de AC coupled inverter en de Hybrid inverter. Accuselect helpt je met het maken van de juiste keuze hiertussen met een vrijblijvend en gratis advies. Een AC-gekoppelde omvormer is perfect voor het toevoegen van energieopslagcapaciteit aan een bestaande hernieuwbare installatie, waardoor u jouw investering kunt maximaliseren. De GivEnergy omvormers maken een zonnepaneel 'slim'. Hiermee kun je zonne-energie koppelen aan een thuisbatterij en software voor energiebeheer. Je kunt dus beginnen met het opslaan van schone energie via een gecoördineerd slim systeem.

Batterijen van GivEnergy

De batterijen van GivEnergy zijn krachtig en betrouwbaar. Ze zijn vervaardigd met energiedichte cellen die een hoge capaciteit hebben. Dit komt door de LiFePO4-technologie. Deze technologie maakt GivEnergy veilig, duurzaam, recyclebaar en niet-ontvlambaar. De batterijen zijn sterk genoeg om moeiteloos gedurende 12 jaar garantie met onbeperkte cycli aan te kunnen. Ontworpen voor minimale warmteontwikkeling en een maximale levensduur dus. GivEnergy Batterijen zijn er voor eenfase huishoudens in varianten van 2.6, 5.6, 8.2 en 9.5 kWh opslagcapaciteit, die in combinaties te koppelen zijn om zo tot de ideale opslagcapaciteit te komen. Voor driefase huishoudens biedt GivEnergy oplossingen tussen de 10.2 en 20.4 kWh opslagcapaciteit in een gestapelde oplossing.

GivEnergy kopen
GivEnergy thuisbatterij 5 kWh

Persoonlijk, vrijblijvend en gratis advies.

Bereken in 1 minuut jouw besparing met een thuisbatterij.

Met wat simpele gegevens over jouw energiesituatie kunnen wij beginnen met berekenen welke thuisbatterij er bij jou past.

Waar woon je?

Heb je zonnepanelen thuis?

Bespaar gemiddeld €1930 per jaar
Word onafhankelijker van het stroomnet
Altijd gebruik maken van je eigen stroom