Sonnen - Bewezen Duitse kwaliteit

Slimme, duurzame energie opslag, klaar voor de toekomst.

Sonnen is een van de Europese merken in ons assortiment. Sonnen is van mening dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot schone en betaalbare energie. Ze streven dit doel al sinds 2010 na en werken eraan om onze visie werkelijkheid te maken. Bij Sonnen staat de sonnenBatterie centraal, en die ontwikkelen ze voortdurend. Daarnaast creëren ze steeds meer innovatieve producten en diensten voor een duurzaam energiebudget, zoals de SonnenBatterie 10 Performance.
Sonnen thuisbatterij kopen

Kwaliteit en levensduur voorop.

De SonnenBatterie is de perfecte all-rounder voor al je energiebehoeftes. Of dat nou het maximaliseren van de voordelen van jouw zonnepanelen, je huis van noodstroom kunnen voorzien of het slimmer maken van jouw huis is. Het beste van alles is dat de SonnenBatterie een duurzamer energieverbruik van jouw huis betekent. Als klant van Sonnen maak je automatisch deel uit van hun "zonnegemeenschap". Dit is het 's werelds grootste, onafhankelijke en duurzame energiegemeenschap waar er samen in één visie wordt geloofd: schone en betaalbare energie voor iedereen!
Offerte aanvragen
Sonnen thuisbatterij offerte aanvragen

Waarom kiezen voor Sonnen

Sonnen thuisbatterij hoge kwaliteit
Enorm hoge kwaliteit producten, met de langste levensduur.
Besparen met een Sonnen thuisbatterij
Besparen op je energierekening met slimme software.
Duitse thuisbatterij merk, Sonnen
Duits merk. Support desk in Nederland, in lokale talen, voor alle technische vragen.
Veilige thuisbatterijsystemen
Veilige producten, de batterijen zijn Kobalt-vrij, waardoor ze niet kunnen ontvlammen. En ze zijn voor 99% recyclebaar.
SonnenBatterie 10 Performance kopen

SonnenBatterie 10 Performance - De all-in-one batterij

Het vlaggenschip onder de elektriciteitsopslagsystemen van Sonnen met maximale prestaties en capaciteit. De sonnenBatterie 10 performance is perfect voor bij je thuis als je veel vermogen en capaciteit nodig hebt, bijvoorbeeld voor een elektrische auto of een warmtepomp. Samen met de optionele noodstroomoplossing van sonnen vormt de sonnenBatterie 10 performance een driefasige stand-alone oplossing die zelfs bij langere stroomuitval een volledige driefasige thuisback-up opbouwt. Met wereldwijd meer dan 90.000 geïnstalleerde apparaten, heeft de sonnenBatterie zijn waarde bewezen. De sonnenBatterie heeft een bewezen "Made in Germany" kwaliteit en daarom bieden ze een garantie van 10 jaar / 10.000 cycli.
Offerte aanvragen

Persoonlijk, vrijblijvend en gratis advies.

Bereken in 1 minuut jouw besparing met een thuisbatterij.

Met wat simpele gegevens over jouw energiesituatie kunnen wij beginnen met berekenen welke thuisbatterij er bij jou past.

Waar woon je?

Heb je zonnepanelen thuis?

Bespaar gemiddeld €1930 per jaar
Word onafhankelijker van het stroomnet
Altijd gebruik maken van je eigen stroom