Accuselect voor gemeentes

Bestaande bouw verduurzamen of voorlopen met nieuwbouw?

Is jouw gemeente toe aan een verduurzaming? Bij Accuselect bieden wij voor elke soort woning binnen jouw gemeente de oplossing om slimme controle over het energieverbruik te krijgen.

Thuisbatterijen voor nieuwbouw

Bij de bouw van nieuwe woningen is het een slimme zet om direct thuisbatterijen te integreren. De groeiende noodzaak naar flexibele opslagcapaciteit, met het tekort aan publieke ruimte voor grote opslag-oplossingen, maakt het nu meer dan ooit de juiste tijd om ze standaard mee te nemen in de bouwplannen. Daarnaast kunnen er met het toevoegen van thuisbatterijen, extreem duurzame wijken ontstaan in jouw gemeente. Thuisbatterijen zullen voor de bewoners kostenbesparingen meebrengen en zullen het stroomnet van deze wijken meer in evenwicht brengen.

Een installatie icoon

Thuisbatterijen voor bestaande bouw

Voor bestaande bouw bieden thuisbatterijen een innovatieve oplossing om de druk op het elektriciteitsnet te verminderen, waar zowel gemeentes zelf als inwoners en netbeheerders profijt van hebben. Door thuisbatterijen te integreren kunnen woningen aanzienlijk duurzamer worden gemaakt, terwijl tegelijkertijd de energiekosten worden verlaagd voor bewoners. Met slimme sturingssystemen kunnen woningen optimaal gebruikmaken van zonnepanelen, waardoor het eigen zonne-energieverbruik wordt verdubbeld en er minder afhankelijkheid is van externe energiebronnen. Dit resulteert niet alleen in directe kostenbesparingen voor bewoners, maar draagt ook bij aan een energiezekere gemeente.

Informatie-presentaties over thuisbatterijen

Wij organiseren informatieve bijeenkomsten over thuisbatterijen voor jouw gemeente. Tijdens deze informatie-presentaties, kunnen bewoners uitgebreid leren over de werking van thuisbatterijen en hoe de slimme aansturing ervan een rendabele investering maakt die zich binnen enkele jaren terugverdient. We leggen uit hoe het gebruik van thuisbatterijen niet alleen de duurzaamheid van hun woningen bevordert, maar ook de kosten vermindert. Deze bijeenkomsten bieden een waardevolle gelegenheid voor bewoners om zichzelf te informeren en te laten inspireren over de voordelen van thuisbatterijen voor hun huizen en de gemeenschap.

Voor bedrijven

Wat wij bieden

Hieronder vind je een overzicht van de voordelen die onze thuisbatterij jouw gemeente kunnen bieden. Of het nu gaat om het duurzamer maken van woningen, de druk op het energienet verminderen of het energievriendelijker maken van de gemeente, de thuisbatterijen van Accuselect bieden de oplossing voor jouw gemeente.

Druk op het energienet verminderen

Verduurzamen van de gemeente

Energie-vriendelijker maken van de gemeente

Informatie bieden aan bewoners van de gemeente

Eigen verbruik van zonnepanelen verdubbelen

Betrekken van appartementen aan de energietransitie

Accuselect installateur geeft uitleg over installaties

Thuisbatterij

Onze merken

Leer hoe een thuisbatterij werkt en waarom het een waardevolle investering is voor jouw huis. Bekijk onze subpagina's voor meer informatie en antwoorden.

Wil jij zelf van start met thuisbatterijen?

sonnen

 • Marktleider in Duitsland
 • Met meer dan 10.000 cycli garantie biedt sonnen een levensduur van de batterij van meer dan 20 jaar
 • Krachtige modulaire oplossing die uit te breiden is naar 55 kWh
 • Unieke noodstroomoplossing

GivEnergy

 • Flexibele capaciteit voor elk huishouden
 • Rendabel met slimme aansturing
 • Toegankelijk vanwege de competitieve prijs
 • Marktleider in het Verenigd Koninkrijk met meer dan 50.000 geplaatste systemen

Waarom

Powerselect: een slim energiemanagementsysteem

Via Accuselect zorgen wij er voor dat de thuisbatterijen aangestuurd kunnen worden met een slim energiemanagement systeem. Dit zorgt er voor dat jij batterijen integreert in je gemeente die zichzelf daadwerkelijk snel terugverdienen én de druk op het net verminderen. Hoe werk dit precies?

1

De thuisbatterij wordt automatisch aangestuurd op marktprikkels zoals de dynamische uurprijzen of wanneer er grote onbalans op het energienet is.

2

Gemiddeld geeft dit een rendement van €0,15 per verhandelbare kWh per dag als je kiest voor aansturing op dynamische prijzen. Kies je voor aansturing op de onbalansmarkt? Dan kunnen de verdiensten oplopen tot gemiddeld €0,33 per kWh per dag.

3

De Accuselect Energy Manager stuurt het systeem automatisch aan en zorgt voor de meest efficiënte werking. Alle verdiensten zijn zichtbaar in de Powerselect app.

Klant bij sonnen thuisbatterij met de Accuselect app bekijkt besparingen
 1. Werkt met elke dynamische energieleverancier
 2. Geen technische aanpassing nodig nu, en bij toekomstige verdienmodellen
 3. Nu ook onbalans aansturing met Frank Energie
 4. Maximaliseer de terugverdientijd naar 4 jaar tot 6 jaar

Klantverhaal

“Ik ben erg blij dat ik voor GivEnergy heb gekozen!”

Lees waarom onze klant Jan uit Oudewater heeft gekozen voor een GivEnergy thuisbatterij via Accuselect, en hoe Powerselect aansturing hem helpt meer uit zijn energie te halen.

Vraag informatie aan

Is jouw gemeente toe aan verduurzaming? Wij helpen je graag. Vul onderstaand formulier in en ontvang informatie over de mogelijkheden.