Waarom is een thuisbatterij interessant?

Juist nu kiezen voor een thuisbatterij.

Met een thuisbatterij (ook wel thuisaccu) krijg jij meer controle over je energie. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar maakt je ook minder afhankelijk van de prijzen en beschikbaarheid van energie van je energieleverancier. Om onaangename verrassingen door stijgende energieprijzen en terugleverheffingen te voorkomen, biedt een thuisbatterij uitkomst. Door te investeren in een thuisbatterij maak je jezelf minder afhankelijk van energieleveranciers. Hierdoor neem je namelijk minder energie af en lever je minder zonne-energie terug aan het overbelaste net. Bij grote prijsschommelingen of nieuwe heffingen ben je met een thuisbatterij goed voorbereid.
Thuisbatterij reden om te kopen

Redenen om te kiezen voor een thuisbatterij.

Gemakkelijk besparen op je energierekening
Gemiddeld besparen onze klanten €1315 per jaar op hun stroomrekening met een slim aangestuurde thuisbatterij. Doordat je met een thuisbatterij automatisch je zonne-energie kunt opslaan, of energie heel goedkoop kunt inkopen op de open energiemarkt (EPEX), wordt besparen heel gemakkelijk.

Onafhankelijkheid
Gemiddeld leveren we in Nederland meer dan 70% van onze eigen zonne-energie terug aan het net, en kopen we wat we nodig hebben 's avonds weer in. Met een thuisbatterij draai je dat om, en kun je vaak tot wel 80% van je eigen zonne-energie zelf gebruiken doordat je dit opslaat en 's avonds weer kunt gebruiken. Hierdoor merk je minder van de stijgende energieprijzen, en bijvoorbeeld stroomuitval.

• Verduurzamen
Overdag produceren we een hele grote hoeveelheid groene stroom, maar zijn we helaas vaak niet thuis. In tegenstelling, wanneer je 's avonds thuis komt van bijvoorbeeld werk, en meer energie gaat verbruiken, is de productie van duurzame energie een stuk lager. Om jou toch van stroom te kunnen voorzien, kopen energieleveranciers stroom in uit het buitenland of produceren ze dit met fossiele brandstoffen. Zonde van je eigen duurzame energie, nietwaar? Met een thuisbatterij gebruik je meer van je eigen geproduceerde duurzame energie, doordat je 's avonds je eigen energie kunt gebruiken vanuit de thuisbatterij, en nauwelijks meer stroom van het net hoeft te kopen!
Thuisbatterij installatie in Nederland

Bereken direct jouw besparing met een thuisbatterij.

Besparen op je energierekening was nog nooit zo gemakkelijk met een persoonlijk advies, afgestemd op jouw unieke situatie. Interesse? Wij helpen je met het vinden van de juiste batterij, en zorgen dat deze zo snel mogelijk bij jou wordt geïnstalleerd. Zonder gedoe natuurlijk.
Bereken besparing
3 reden om een thuisbatterij te kopen. Waarom een thuisbatterij nemen? Gratis brochure.

Gratis download - Brochure februari 2024

Ontdek de 3 onmisbare voordelen van een thuisbatterij

In deze gratis brochure kom je te weten wat de voordelen van een thuisbatterij zijn voor Nederlandse huishoudens in 2023.

Download Brochure

Een thuisbatterij bij je zonnepanelen. Makkelijke keuze.

Besparen op je energierekening met een thuisbatterij
Gemakkelijk besparen op je energierekening/
stroomkosten
Lees meer >
Zelfvoorzienend worden met een thuisbatterij
Je bent zelfvoorzienend en onafhankelijker van het elektriciteitsnet
Lees meer >
CO2 uitstoot verminderen met een thuisaccu
Meer gebruik van je eigen duurzame stroom, lagere CO2 uitstoot
Lees meer >
Minder betalen voor energie met een thuisbatterij
Minder effect van stijgende energieprijzen
Lees meer >

Persoonlijk, vrijblijvend en gratis advies.

Bereken in 1 minuut jouw besparing met een thuisbatterij.

Met wat simpele gegevens over jouw energiesituatie kunnen wij beginnen met berekenen welke thuisbatterij er bij jou past.

Waar woon je?

Heb je zonnepanelen thuis?

Bespaar gemiddeld €1930 per jaar
Word onafhankelijker van het stroomnet
Altijd gebruik maken van je eigen stroom